Navigácia

Obsah

Vyvrcholenie zimnej tenisovej série

Typ: ostatné | Šport
Záverečným turnajom štvorhier v tenise vyvrcholila zimná halová séria. Na antukových dvorcoch popradskej tenisovej haly sa v nedeľu 19.3.2017 stretli 10 tenisti z Tisovca a okolia.

Po rozlosovaní do dvojíc si to rozdali medzi sebou a pustili sa do bojov o každú loptičku s veľkou vervou a obetavosťou. V príjemnom prostredí pre niektorých hráčov takmer domácom sa hralo 4 hodiny v kuse. Jednotlivé zápasy boli veľmi vyrovnané s nečakanými otočkami, nestačilo ani vedenie 3:0, 5:3 či 5:2 ani 6:3 v tajbrejku.

Víťazstvo v turnaji si napokon vybojovala dvojica Tomáš Labanc – Peter Mlynarovič, ktorí prešli turnajom bez prehry aj keď po veľmi tesných výsledkoch. Na druhom mieste sa umiestnili Ľubo Husanica – Jano Mixtaj, ktorí po drobnom zaváhaní v prvom zápase zmietli všetko a všetkých. Tretia priečka patrila dvojici Ďuro Remeň – Laco Tököly..

V priateľskej atmosfére, veselej nálade a pri chutnom občerstvení účastníci úspešne zavŕšili zimnú tenisovú sezónu s odhodlaním pokračovať v tradícii aj nabudúce.

Všetci sa už ale tešíme na letné podujatia, ktoré začínajú 8. ročníkom turnaja v štvorhrách predbežne 6. mája 2017.

Tomáš Labanc


Vytvorené: 28. 3. 2017
Posledná aktualizácia: 29. 9. 2017 23:15
Autor: Správca Webu