Navigácia

Obsah

Nalaďme sa na správnu vlnu

Typ: ostatné | Školy
Je už tradíciou, že SOŠ v Tisovci využíva možnosti inovovať, skvalitňovať a zatraktívňovať svoju prácu prostredníctvom projektov, ktorých cieľovou skupinou sú mladí ľudia, v snahe podporiť aktivity smerujúce k uskutočneniu všeobecne prospešných cieľov.

Posledným projektom, o ktorý sme sa úspešne uchádzali, je grantový program Bezpečne v komunite - bezpečne doma. Je súčasťou Nadačného fondu Deti v bezpečí pri Nadácii pre deti Slovenska, ktorého zriaďovateľom je KOOPERATIVA poisťovňa, a. s. Vienna Insurance Group.

Projekt, na ktorý sme získali finančný príspevok, sme nazvali Nalaďme sa na správnu vlnu. Ako sme spomenuli, programovou oblasťou projektu je bezpečnosť mladých ľudí v komunite a bude sa realizovať v priestoroch našej školy od 1. januára 2017 do 30. júna 2017. Cieľom projektu je vytvoriť v škole oddychovú bezpečnú zónu pre študentov školy, v ktorej by mohli počkať na spoje domov, spraviť si čaj, ohriať jedlo, zahrať spoločenské hry, zrelaxovať v príjemnom prostredí a spraviť si domáce úlohy.

Miestnosť bude dizajnérsky navrhnutá študentmi odboru grafik digitálnych médií a spravovaná žiackou školskou radou. Celý projekt je o spoločných aktivitách žiakov všetkých odborov pod odborným dohľadom a vedením pedagógov. Naši žiaci už neraz ukázali, že sú kreatívni a aktívni a veríme, že výsledok nášho snaženia bude nielen esteticky príťažlivý, ale aj užitočný.

plagat

PaedDr. Zora Kéryová


Vytvorené: 26. 1. 2017
Posledná aktualizácia: 29. 9. 2017 23:15
Autor: Správca Webu